5a edició Tiana Negra

tiana_negra

Traducción al castellano bajo el texto original.

L’altre dia us parlava del VillaNoir, el nou festival de gènere negre de Villanúa, al Pirineu Aragonès, que celebrarà la seva primera edició al març. Avui, per continuar amb la mateixa temàtica, tant pel que fa a l’organització d’events relacionats amb la literatura com pel gènere que tracten, us recordo —us informo, si és que no ho sabíeu— que la cinquena edició de Tiana Negra, Festival de la Novel·la Negra Catalana, arrencarà el proper 20 de gener i celebrarà les activitats de què consta fins al dia 22. Entre elles, taules rodones sobre diferents temes, signatures de llibres i el lliurament del Premi Memorial Agustí Vehí. Aquí us deixo el programa, per si hi esteu interessats.

El pare del festival és en Sebastià Bennassar —periodista, escriptor i cofundador, junt amb en Carles Domènec, de la revista de gènere negre Bearn Black—, qui el va crear amb la intenció de prestigiar la literatura negra catalana i donar-li un espai on es pugués debatre sobre ella. La tria tant del lloc com de la data de la seva celebració tampoc no és casual, ja que pretèn descentralitzar l’activitat cultural catalana, concentrada normalment a la ciutat de Barcelona, i aprofita la propera celebració, del 26 de gener al 4 de febrer, del festival BCNegra, per tal d’escalfar motors.

I, per als que viviu Barcelona: si us interessa el tema no us el podeu deixar perdre, que és a mitja horeta de cotxe i a una en transport públic. Aquesta excusa, doncs, no la teniu.


El otro día os hablaba del VillaNoir, el nuevo festival de género negro de Villanúa, en el Pirineo Aragonés, que celebrará su primera edición en marzo. Hoy, para continuar con la misma temática, tanto en lo referente a la organización de eventos relacionados con la literatura como al género que tratan, os recuerdo —os informo, si es que no lo sabíais— que la quinta edición de Tiana Negra, Festival de la Novel·la Catalana, arrancará el próximo 20 de enero y celebrará las actividades de las que consta hasta el día 22. Entre ellas, mesas redondas sobre diferentes temas, firmas de libros y la entrega del Premi Memorial Agustí Vehí. Aquí os dejo el programa por si estáis interesados.

El padre del festival es Sebastià Bennassar —periodista, escritor y cofundador, junto con Carles Domènec, de la revista de género negro Bearn Black—, quien lo creó con la intención de prestigiar la literatura negra catalana y  de darle un espacio en el que debatir sobre ella. La elección, tanto del lugar como de la fecha de su celebración, tampoco es casual, ya que pretende descentralizar la actividad cultural catalana, concentrada normalmente en la ciudad de Barcelona, y aprovecha la próxima celebración, del 26 de enero al 4 de febrero, del festival BCNegra, para calentar motores.

Y, para los que vivís en Barcelona: si os interesa el tema no os lo podéis perder, que está a media horita de coche y a una en transporte público. Esta excusa, desde luego, no la tenéis.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: